donderdag 28 mei 2009

Hallo Foto liefhebbers, mijn een naar laatste inleiding met betrekking tot 5dpw1ml, ik mag hierna nog een keer de zondag pol inleiden.
Over mijn foto van vandaag ga ik niet veel zeggen, maak er je eigen verhaal bij maar bedenk het is een foto met jou verhaal.
Ben erg benieuwd,
Theo
Foto Jos
Foto Pierre

Foto Theo


3 reacties:

Anoniem zei

Reactie Theo,

Foto Jos,
Foto van dak bedekking of een vervuild strand, er zit mooi licht op, een beeld dat niet snel verveeld door zijn eenvoud, bijna zwart/wit. Heel mooi Jos.

Foto Pierre,
Dit beeld spreekt me wel aan, de foto heeft een mooie kleur en iets van scherpte diepte en dat maakt de foto zo mooi. ik zou benieuwd zijn hoe het beeld uitzag als je een andere tak scherp had genomen.
Prima foto.

Theo

Anoniem zei

hallo fm"s

de voorlaatste interne keuze bepaling en commentaar verstrekking

foto pierre
sereen beeld
fraaie kleuren spreekt mij bijzonder aan.
maar zoals je weet altijd wat te ...
de blauwtinten zijn zeer fraai
deze mis ik links
misschien daardoor croppen


foto theo
ja theo. is dit een wens droom van je.geef mij maar een bril en ik zie alles anders?
maar nu over de foto
z-w goed getroffen
een beeld wat weer nieuwe beelden oproept dus niet af
meer foto"s zouden het versterken.


groet jos

Anoniem zei

Reactie Pierre

Foto Jos
De foto lijkt op de foto van ongeveer 2 weken geleden. Ik vind deze echter beter. Mooi dat beetje kleur er in. Als ik hem vergroot vind ik alleen het bovenste gedeelte het licht er op wat te veel. Ik zou iets van het bovenste gedeelte wegcroppen. Goede foto, mooie structuur en mooi die subtiele blauw en "geel"tinten

Foto Theo
Ik heb met verschillende brillen naar deze foto gekeken en er steeds verschillende verhalen bij bedacht. Heel interessant kan ik je zeggen. Goede keuze voor zwart-wit. Echt een foto met een betekenis, een verhaal, die je fantasie prikkelt, maar die nog niet helemaal af is