donderdag 23 juni 2011

Model in de studio

Ruim een jaar geleden heb ik met een model in de studio gewerkt, er kwamen heel mooie opnamen uit die ik nog niet heb laten zien, ik wilde re iets mee doen maar wist nog niet wat, na een flinke bewerking is het er nu wel tijd voor geworden.

maandag 13 juni 2011

Flyer stichting Heerlen Jazz

De stichting Heerlen Jazz heeft een foto van mij gebruikt voor hun Flyer. Op de betreffende foto is saxofonist Daniel Daemen te zien.
De foto heeft een groot contrast en dat past wel bij Jazz vind ik.
Op de flyer worden ook wat data en artiesten genoemd oa ,Tricycle 14-06-2011, Fra Fra Sound 20-08-2011, Mischa van der wekken Sextet en niemand minder dan Candy Dulfer Band op 30-10-2011.
Wil je jezelf een verrassen  en eens luisteren naar iets dat je normaal niet op 3FM hoort, je bent welkom.












Noortje en Linda in de studio.

Vanaf 2005 had ik mijn foto's op photo.net staan, een echt mooie manier van presenteren vond ik het niet, maar alles is beter als niets. In oktober 2008 ben ik gestart met mijn blog theovanmourik.blogspot.com en dat bevalt stukken beter. Het plaatsen van foto's met tekst gaat redelijk eenvoudig en al met al ziet het ook nog redelijk goed uit.
Mijn Photonet account is opgeheven omdat ik als administrator weinig activiteiten meer vertoonde, je krijgt dan een mail en als je daar niet op reageert verdwijnt je account. Waarom niet de toenmalige foto's op mijn blog zetten? Nou bij deze, maar wel gefarceerd.
Noortje en Linda, 2 jonge dames die foto portretten wilden en die ik met veel plezier gemaakt heb, beide dames hadden gezorgd dat hun kleding contrasterend bij elkaar paste.


 

vrijdag 10 juni 2011

De Ploctones is het Patronaat Heerlen.

Op de vraag of ik foto's mocht maken gaf Anton Goudsmit een vriendelijk bevestigend antwoord, maar inflitsen vond hij niks, het is maar een Jazz concert en flitsen is dan overdan. Dat flitsen heb ik maar gelaten, maar soms kun je dan op iemand net dat beetje licht krijgen waardoor de foto beter wordt, de drummer Kristijan Krajncan en Anton Goudsmit zelf stonden een beetje in het donker. Anton Goudsmit gitarist en gangmaker van de Ploctones is een inspierende persoon die met zijn gelaats trekken de tonen een laatste duw probeert te geven. De band bestaat uit de saxofonist Efraïm Trujillo, bassist Jeroen Vierdag en de nieuwe drummer  Kristijan Krajncan.
Bij weinig licht is het wachten en loeren op betere licht momenten en geduld wordt meestal beloond.


Jeroen Vierdag en Anton Goudsmit



Efraïm Trujillo

Efraïm Trujillo en Anton Goudsmit
Anton Goudsmit



Jeroen Vierdag

Efraïm Trujillo en Anton Goudsmit