woensdag 30 juni 2010

Omnia in het Openluchttheater Valkenburg.

Op zaterdag 26 juni 2010 was Omnia gast in het Openluchttheater Valkenburg.
Een opreden dat gekenmerkt werd door sfeervolle Kelische muziek en een prachtige show en dat levert natuurlijk prachtige beelden op. Deze foto’s heb ik met veel aandacht geoptimaliseerd. Commentaar is zeker welkom.
Meer foto’s zijn te zien en voor eigengebruik (niet commercieel) te bestellen bij Oypo.



dinsdag 29 juni 2010

Midzomernacht droom. Toneelvereniging Mariahout in het Openluchttheater Valkenburg.

Op vrijdag 25 juni 2010 was toneelvereniging Mariahout te gast in het Openluchttheater Valkenburg, zij brachten de voorstelling midzomernachtdroom van Shakespeare.
Voor een fotograaf is dat geweldig er is veel te fotograferen, soms te veel.
Meer foto's zijn te zien en voor eigengebruik (niet commercieel) te bestellen bij OYPO.


maandag 21 juni 2010

De Mastreechter Staar in het Openluchttheater Valkenburg.

Op 19 juni gaf de Mastreechter Staar een benefietconcert in het kader van het 25-jarig bestaan van Amigos do Brasil, Paul Voncken dirigeerde de 140 mannen strak en gepasioneerd, ze werden begeleid door pianist Michiel Ballhaus. Als soliste was aanwezig de in Rio de Janeiro geboren Laila Oazem en Bas Ber Schillings.
Meer foto's zijn te zien en voor eigen gebruik (niet commerciel( te bestellen bij Oypo.

donderdag 17 juni 2010

Fete Des Chansons. Alderliefste in het Openluchttheater Valkenburg.

Op zaterdag 12 juni 2010 trad in het voor programma van Yves Duteil de groep Alderliefste op, Een 3 man sterke formatie onder leiding van Gerard Alderliefste, heel sfeervolle franse muziek met een vrolijke noot. Meer foto’s zijn te zien en voor eigengebruik (niet commercieel) te bestellen bij Oypo.




zondag 13 juni 2010

Fete Des Chansons. Yves Duteil in het Openluchttheater Valkenburg.

Op zaterdag 12 2010 Juni trad Yves Duteil als slot act op in het OLT Valkenburg, Yves is al meer dan 35 jaar een topper in het Franse lied. Het is een perfectionist, de soundcheck duurde bijna 45 minuten en Yves bepaalde minutieus hoe alles moest afgeregeld moest worden. Hij vertelde mij dat ook hij een Nikon D700 bezat, super camera zei ik en Yves knikte bevestigend. Meer foto’s zijn te zien en voor eigengebruik (niet commercieel) te bestellen bij Oypo.

woensdag 9 juni 2010

Openluchttheater Valkenburg I castradivi

Vroeger in de 16 eeuw werden jongetjes (jonger als 10 jaar) gecastreerd om zo de mooie hoge stem te behouden, dit gebeurd nu natuurlijk niet meer. Door het veelvuldig oefen en het toepassen van techniek zijn er toch nog mannelijke zangers die dit hoge stem geluid halen.
Tijdens een uitzending van "De wereld draait door" in Oktober 2009 waren Sopranist Marcel Arpots, countertenor Rob Meijers en pianiste Sielke Smeets te zien, dit maakte bij veel mensen een geweldige indruk, er werd zelfs op mijn werk bewonderend over gesproken door mensen die eigenlijk niet veel hebben met klassieke muziek.
Op zondag 6 Juni 2010 was I Castradivi in het OLT Valkenburg een geweldig concert ondersteund met uitleg door Cultuurhistoricus Jac van den Boogaard.

De foto’s zijn genomen met daglicht (beetje grauw van kleur).